Wil je onze cookies accepteren?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kan deze cookies weigeren met de mogelijkheid dat deze site minder goed werkt.

Ja, ik wil een goed werkende website! Privacy policy en cookiestatement

Je team effectiever, efficiënter én leuker laten werken? Maak een afspraak

Privacy Policy en Cookiestatement

Algemeen

The Next Horizon hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens die via haar binnenkomen en gaat dan ook zorgvuldig om met de verwerking van persoonsgegevens van haar gebruikers.
The Next Horizon raadt u aan deze privacy policy aandachtig door te nemen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Ons postadres:
The Next Horizon B.V.
Rooseveltweg 11
1314 SJ Almere

The Next Horizon heeft geen Functionaris voor de Gegevensbescherming. U kunt bij ons terecht via info@thenexthorizon.nl.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect herleidbaar zijn tot een persoon. Denk bijvoorbeeld aan: een naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, locatiegegevens, een e-mailadres of IP-adres.

Waarom verwerkt The Next Horizon persoonsgegevens via de website?

The Next Horizon verzamelt persoonsgegevens met als doel haar diensten te kunnen verlenen en deze zo goed mogelijk te laten functioneren, de werking van haar diensten te kunnen verbeteren en om statistieken te genereren. Daarnaast worden gegevens verzameld voor beveiligingsdoeleinden, en om efficiënt met gebruikers van haar diensten te kunnen
communiceren.

Voor alle andere dienstverlening, hanteren wij aanvullende voorwaarden voor onze klanten.

Op basis van welke grondslagen verwerkt The Next Horizon persoonsgegevens?

The Next Horizon verwerkt persoonsgegevens op basis van twee grondslagen:
Uw ondubbelzinnige toestemming
Gerechtvaardigd belang (voor het naar behoren functioneren van de beveiliging van de website)
Op het moment dat u contact met ons opneemt via deze website, is het
noodzakelijk dat door u persoonsgegevens als naam en e-mailadres worden verstrekt, om u te kunnen beantwoorden. Zonder deze persoonsgegevens zal The Next Horizon haar diensten niet (geheel) naar behoren kunnen verrichten.

Wat voor soort persoonsgegevens verwerken wij?

Via de website van The Next Horizon worden enkel de volgende persoonsgegevens verzameld:

Naam
E-mailadres

Delen van persoonsgegevens met derden en (categorieën van) ontvangers

The Next Horizon deelt alleen persoonsgegevens met derden, als dit nodig is voor onze dienstverlening; er een wettelijke verplichting is, of wanneer The Next Horizon hiertoe nadrukkelijk verzocht wordt door de klant.

The Next Horizon geeft persoonsgegevens niet door aan derden anders dan GeusMedia B.V. en geeft persoonsgegevens niet door naar een land buiten de EER. Met deze partij heeft The Next Horizon middels een verwerkersovereenkomst afspraken gemaakt over de voorwaarden waaronder zij gegevens mogen verwerken en de manier waarop zij deze beveiligen.

Hoe lang slaan wij persoonsgegevens op?

The Next Horizon slaat persoonsgegevens niet langer op dan noodzakelijk. Dit betekent concreet dat de persoonsgegevens normaliter maximaal 3 jaar worden opgeslagen.

Uw rechten als websitebezoeker op intrekken toestemming, inzage, rectificatie, wissing en overdracht van persoonsgegevens

U heeft recht op intrekking van uw toestemming m.b.t. de verwerking van persoonsgegevens door The Next Horizon, recht op inzage in en rectificatie van verwerkte persoonsgegevens, en wissing en overdracht van de door The Next Horizon verwerkte/ opgeslagen persoonsgegevens.
Mits u gebruik wilt maken van bovengenoemde rechten, neem dan contact met ons op.
Tevens kunt u een klacht over de verwerking van persoonsgegevens indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

We maken voor deze website gebruik van functionele cookies. Een cookie is een klein bestandje dat wordt opgeslagen op uw computer of telefoon. The Next Horizon maakt gebruik van cookies om uw voorkeuren te onthouden en om haar gebruikers te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen The Next Horizon tevens onder meer in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gebruikers. De functionele en analytische cookies worden gezet bij het openen van deze website.

Cookie verzameling uitschakelen

Het is mogelijk uw browser zo in te stellen dat u geen cookies ontvangt. Wel kan het in dat geval zo zijn dat u van bepaalde diensten van The Next Horizon geen of gedeeltelijke geen gebruik kunt maken of dat onze website minder goed werkt.

Beveiliging

Aangezien The Next Horizon veel waarde hecht aan de bescherming van persoonsgegevens die via haar binnenkomen, besteedt The Next Horizon tevens grote aandacht aan de beveiliging van de betreffende persoonsgegevens van haar gebruikers die zij onder zich heeft.

The Next Horizon hanteert passende technische en organisatorische maatregelen om deze
persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik.

Alle rechten voorbehouden. Laatste Update: mei 2018.